silly smile

jodå, jag går omkring och ler ganska mycket nuförtiden. det är fint minsann.

omtumlande helg

första veckan utan föreläsningspanik och skoltrötthet har börjat. jag berättade en hemlighet för joonas när jag kom till jobbet och det dröjde bara en kvart innan jag satt på kontoret med honom och tony, fick en handledarbok nerkörd i näven och det började pratas om löneförhöjning och att ta vara på kompetens. båda två är införstådda med att jag inte kommer att bli kvar där för evigt men det känns otroligt skönt att de vill göra mina arbetsdagar mer lika de jag hade i luleå. och att de faktiskt tycker att jag är bra och vill ge mig ansvar efter bara drygt två veckor.
helgen var den finaste på länge. på lördag ville nervositeten säga nej till frukosten och mina händer skakade i takt med hjärtat som rusade. efter en kram och ett ögonpar i verklighet kändes det dock bättre. orden rullade lätt och när vi skiljdes åt hade ett stort leende letat sig till mig och jag hade två gäster till inför inflyttningsfesten på kvällen.
festen blev trevlig även om både en och två, av olika anledningar, inte dök upp. ett samtal från polisen i luleå chockade dock rejält mitt i inflyttningsfestyran. det där med kall hand runt hjärtat passade helt plötsligt väldigt bra, och det var fint att jag hade en varm hand i min just då. min bror är något av det bästa jag har, och det bästa jag har måste vara rädd om sig. han klarade sig bra, han hade tur och allt det där, men ångest- och orosklumpen har inte riktigt gömt sig än och jag hoppas att jag snart ska slippa känna stick av rädsla när jag har pratar med norrland. 
lördagskvällen slutade i alla fall med utgång för en del och bara byte av tunnelbana för endel. jag tillhörde den senare kategorien. men det var ändå en bra kväll. och det var fint att dricka morgonkaffet i sällskap på söndagsmorgonen.


quitter

ibland behöver man bara en sista knuff för att förstå vilka val man ska göra. imorse ringde jag mamma och grät en skvätt över att skolan är åt helvete misstrivsam, att jag inte ville plugga, att jag inte ville spendera mina dagar på ändlösa föreläsningar i flemingsjävlaberg. som den världens bästa mamma hon är förklarade hon allt det där som jag egentligen redan visste, att man inte ska göra saker som får en att må dåligt, att man inte ska tvinga sig själv att fortsätta kämpa om man känner att man inte har motivation och att man inte behöver se det som ett misslyckande att hoppa av. orden la sig som bomull runt hjärtat och en stor sten föll. jag kände mig med ens så mycket lättare och det var som att andas ut efter en lång ansträngning att formulera orden jag hoppar av i huvudet. allt det där praktiska får lösa sig, csn och allt administrativt från skolhållet. just nu ska jag bara njuta av känslan av lätthet och börja planera en vardag utan skolkrav.

fulltecknad

jag har varit vaken i nästan två timmar och har sprungit runt som en tok och plockat, städat undan, hängt in tvätt, vikt kläder som legat på golvet, städat toaletten, and on and on and on..
min resterande dag ser ut som så: blodgivarcentralen vid fridhemsplan -> ärenden på stan -> lunch med emma -> hem och tokplugga -> jobba stängning. phu!
nu, dags att rusa, tja!

morgoneffektiv

jag vaknade löjligt tidigt med tanke på att det var en tröttsam dag igår och jag egentligen inte hade nåt som tvingade mig upp idag. men istället för att kämpa för att somna om, efter pling i telefonen, drog jag mig upp, gav hemtentan en första titt och kände att det kan kanske gå relativt smärtfritt. sen rafsade jag ihop det lilla som samlats i tvättkorgen sen i fredags och hittade en ratad tid i tvättstugan, diskade den lilla mängd disk som väntade i vasken, bara för att jag har insett någon slags tillfredställelse i att ha tom tvättkorg och tom vask. jag kokade mig kaffe och drack två koppar tillsammans med två hårdbrödmackor, bäddade sängen, hängde in kläder i garderoben och skrev en inköpslista inför helgen. klockan är bara drygt tjugo över nio men redan känns det som att jag har klivit över flera av dagens potentiella måsten. strax ska jag hämta tvätten och sen ska jag kuska till brommaplan och apoteket innan det är dags att viga dagen till hemtenta-plugg. klockan fyra ska jag infinna mig på jobbet igen och innan dess hoppas jag att jag i alla fall känner att jag har kommit igång.

full poängpott

HAPPY FUCKING DAY! tro det eller ej, men vi har nu, äntligen, fått vårt ex-jobbsbetyg inrapporterat. det tog ju bara tre månader, åtskilliga obesvarade mail och tonvis med irritation. äntligen kan man faktiskt visa att man faktiskt har en examen. det är ju fint, och inte en dag för sent.
idag har jag jobbat hela dagen, åtta och en halv hektiska timmar. i luleå fanns det alltid saker att göra, men vi hade aldrig kö konstant heeela dagen. så är det i vällingby. därför är jag nu, en knapp timme efter hemkomst, ett trött zoombie-self. men jobbet rullar lättare nu, jag har fått kliva bort från den oförtjänade rookie-stämpeln och man har förstått att jag faktiskt har rutin. jag får äntligen lite ansvar, och det känns otroligt befriande. och tiden tickar lite fortare.
och för att sumera; jag trivs med stockholms-livet, på lördag har jag inflyttningsfest, igår köpte jag träningskort på sats och på fredag eller lördag händer nåt spännande :)

mer än midnatt

jag kom precis hem. frusen in till benen och trötthet i huvudet. det har varit en trevlig kväll. dana fyllde år och bjöd på partaj och nya ansikten. kanske kan man aldrig komma förbi drama när festen har aningen lesbiska tendenser, men det löste sig nog okej för alla inblandade.
nu är jag sådär full av funderingar och tom på sömn. om mindre än sju timmar ska jag stå redo, ombytt och instämplad på jobbet och jag har till och med kommit över fruktan för det. just nu är jag mest loj, och lite av vinet jag drack under kvällen ligger kvar i bakhuvudet med alla tankar. bland annat tankar på hon som får mig att le. helt plötsligt vill jag berätta allt för henne. som att jag mötte qx-kontakter på g och att jag skämms lite för att jag var lite berusad när vi pratade tidigare idag och att jag precis gick hem från alvik då tunnebanan som skulle ta mig två stationer till skulle dröja ytterligare sjutton minuter, trots att jag till och med är mesigt rädd när jag sitter på tunnelbanetåget nattetid utan sällskap. just nu borde jag sova, tänka på att.. det är en dag imorgon också, sända ett trött leende till hon som får mig att le, säga godnatt och möta kudden. sov gott!

ett leende på kvällskvisten

det finns vissa saker som gör en så attans glad. ikväll har jag blivit attans glad.

come up to meet youkanske det finaste med hela konserten. helt plötsligt hade vi coldplay bara några meter ifrån oss. vi satt på läktaren ovanför, kanske tre meter till vänster. the scientist.
eller när de spelade min efterlängtade fix you och allsången i slutet fick tårkanalerna att vilja explodera.gåshud hela vägen upp till hårfästet. och det bara av att titta på klippen. herregud, jag säger som citys recensent "helt stört jävla bra!"

politiska begrepp, idétraditioner och ideologiska positioner

det här är inte värdigt en dagen efter coldplay-dag! jag sitter och försöker slutföra uppgiften till dagens seminarie och känner mig som en komplett idiot. jag känner mig så osmart att det gör ont. kanske är det för att jag totalt tappat intresse för allt vad statsvetenskap heter, eller så är jag bara inte kapabel att tänka sådär fullt ut i politiska termer. jag hoppas dock på det första alternativet. för hur inspirerande låter det inte:

En central kunskapspoäng med detta inledande teorimoment är att visa hur förståelsen av den politiska verkligheten är mycket nära sammanlänkad med de politiska begrepp, idétraditioner och ideologiska positioner som utnyttjas för att beskriva och tolka den. På så vis är något slags politisk argumentation alltid inbäddad i alla utsagor om politiska förhållanden, villkor och vägval. Beskriv med utgångspunkt i detta något alldagligt politiskt problem ur den svenska nyhetsskörden vecka 38 2008, och visa hur klassiska begreppsliga, idéhistoriska och/eller ideologiska positioner, argument och synsätt som hämtas ur litteraturen och/eller kursen generellt syns och kan spåras i det.

jag pallar inte! beskriv ett alldagligt politiskt problem med allt där som utgångspunkt. lätt match. jag tolkar uppgiften lite som jag vill och hoppas att jag inte får bannor för att jag debattartiklar mig igenom haranger om fra-lagen kontra den klassiska liberalismen från sextonhundratalet. jag är inte gjord för att göra sånt här stelt och känslolöst akademiskt, jag måste få freebase:a lite. det värsta är att jag inte skulle bry mig alls hur resultatet blev om det inte var så att jag ska sitta i min lilla seminariegrupp och berätta om mina "slutsatser och tolkningar". jag dööör!

look at the stars, look how they shine for you

SÅ. JÄVLA. BRA!

det är allt jag har att säga just nu. jag måste landa, komma över post-konserttomheten och sova. sen kanske jag kan berätta om introt, fix you, den lilla scenen bara några få meter ifrån oss och den gula avslutningen.

lights will guide you home

nu jävlar mina vänner, nu är det dags! om en knapp timme ska jag möta sara för lite mat, öl och massa pepp!
jag är alldeles pirrig och vet inte alls hur det kan tänkas vara att se det där bandet som är så stort att jag nästan inte fattar att de finns på riktigt. hela dagen har jag gått omkring med en känning som säger att jag kommer bli ett känslovrak av att se dem på ett fullsatt globen. och om de spelar min all time favourite kommer jag gråta ögonen ur mig. men för fix you kan man gärna fälla tusen tårar.


tänk om inte

ibland är det så himla lätt att bli osäker på sig själv.

dagens coldplay, en dag kvar

imorgon smäller det!


dagens coldplay, tre, två dagar kvar

igår glömde jag bort dagens coldplay (som säkert ingen annan än jag bryr sig om). idag blir det dubbelt. nummer tre och fyra på min bästa coldplay-lista.
another day at work

gaah, jag har varit så fruktansvärt arg ikväll. alla ni som inte har en relation till mcdonald's, aldrig stått bakom disken på mcdonald's, aldrig hört nån mala på om allt det som kan göra en irriterad när man jobbar på mcdonald's, kan sluta läsa nu. för det jag kommer att skriva kommer antaligen inte vara varken relevant eller intressant.
jag har jobbat mitt tredje pass på mitt nya jobb. jag har för tredje omgången blivit behandlad som värsta nytillskottet, trots att jag flera gånger om berättat att jag har år i gamet och jag inte behöver lära mig hur man saltar pommes eller hur man flyttar plockkort. jag har för tredje gången fått uppleva de bristfälliga rutinerna och blivit utstirrad med onda ögat då jag föreslog att saker kanske möjligen eventuellt skulle funka bättre om man gjorde på ett annat sätt. jag fick ett förhörspapper om säkerhet på restaurangen nerkört i näven och när jag lite skeptiskt frågade om jag verkligen skulle behöva göra detta med tanke på hur många år jag har bakom mig så fick jag bara ett lite hånfullt då förväntar jag mig att du kan ännu mer när jag förhör dig till svar. de har ett system där man aldrig får förvänta sig att man ska få några tider på beställningarna, burgarna kommer när de kommer liksom. och får man ett svar är det nåt tvetydigt som tre till fem minuter. är det konstigt att gästerna blir irriterade? sen får man absolut, ABSOLUT inte fråga om tider på bop:en, för då kan man räkna med att bli lynchad direkt. sen att saker glöms bort så ofta att det är löjligt, det verkar vara nåt som inte hör till argumenten för en enkel fråga. sen verkar det finnas nån oskriven regel att om nån annan kassapersonal ger ut en burgare till nån av mina gäster, nä, då ska man inte behöva berätta det för mig. då är det mycket bättre att jag får tjata på köket för att jag inte fått den burgare jag beställt när den i själva verket redan är i nävarna på gästen. sen har jag varit tvungen att spilla irritation mer än en gång på skiftledaren för kvällen. om jag säger att nåt är slut och han säger att han ska hämta. gör jag då fel att förvänta mig att han ska hämta? eller när jag säger att det är low på glassen och han säger att ska fylla på, har han då rätt att bli förbannad när jag säger att nu är glassen out?! sen, borde han hetsa om att vi i kassan ska skynda oss för att få bort köer när han har ett kök som inte ens kan hålla skåp på big och vanliga?
nej. jag vet inte, jag blir tokig. chef-tony sa vid mitt första skift att jag skulle säga till om det var nåt som jag tyckte kunde fungera bättre, jag som kom med nya ögon och gammal erfarenhet. jag vet inte, hur lång tid får jag på mig att skriva en lista? och hur lång får den bli?

söndag och timmarna var få

söndag eftermiddag och dagen har passerat fortare än jag hunnit med. jag vaknade inte förrän vid halv tolv då det blev sent igår. inget direkt vettigt har gjorts även om jag fick ett il vid halvfyra tiden som resulterade i garderoben organiserades och gardiner hängdes upp. jag har precis suttit på golvet en meter från tv:n och grinat ögonen ur mig till nåt förprogram för svenska hjältar. jag känner mig lagomt söndags-mellow och lite på gränsen till shaky. jag har precis spolat upp ett bad med massa skum i mitt lilla, lilla badkar och ska krypa ner och inte tänka på omvärlden för en stund. ibland känns som det enda rätta.

ps. idag har jag spelat nya upptäckten milow om och om igen. tydligen är
låten jag fastnat för en cover på nåt som är signerat 50 cent. i'm rooting for remakes!

dagens coldplay, fyra dagar kvar


where you gonna sleep tonight?

idag har jag som sagt premiärat i vällingby. det gick riktigt bra. det där jobbet är bannemej som att cykla. och att personalen var genomgående trevlig gjorde ju inte saken sämre. jag tror att jag redan hittat mig några guldkorn, men det är kanske är att säga för mycket så här efter endast en dag. nåväl, timmarna tickade snabbare än jag hade vågat hoppas på och när jag satte mig på tunnebanan påväg hem kände jag att trots att benen var tunga och fötterna värkte skulle inte en kväll på stan vara så tokigt. men, efter att ha kommit hem, landat och klivit ur duschen var jag inte lika säker längre. så det slutade med en kväll i mjukbrallor och duntofflor, och med facit i hand var det helt rätt beslut, trots att jag anar en viss bitterhet i mitt eget bakhuvud. jag måste lära mig att efter varje kväll kommer en ny morgon där jag vaknar upp i huvudstaden. imorgon ska jag jobba igen. men först måste jag kuska in till stan för att inte gå miste om nittionio kronor på mique. tiden går fort och det har redan gått två veckor sen jag köpte de där krokarna till badrummet som inte passade. därför borde jag sova nu och inte lyssna om och om igen på amy macdonald this is the life. fantastisk liten melodi. och tösen har sånt där ironiskt passade efternamn dagen till ära.


dagens coldplay, fem dagar kvar


working 10 to 7

utanför fönstret skiner solen för första gången på flera dagar och om en dryg timme ska jag vara mcdonald's-obytt och redo för nio timmars premiärarbete. är det ödets jävla ironi? här har jag suttit hemma och ugglat, stirrat på det gråa vädret och funderat på var min tänkt sensommar blev av. jag har klappat på min pengadesperation, tänkt att det ordnar sig och sökt ett jobb till. för vad skulle jag annars göra med alla gråa, kalla, regniga dagar? nu har jag ett jobb, jag har snart pengar som trillar in och sol på den jävla himmelen. alla rätt, i fel kombination. just nu hade jag så mycket hellre kuskat in till stan, mött upp med sara och hennes besökande lillasyster, knatat till string och druckit kaffe i en halv evighet. nåväl, man ska inte hänga läpp, gråta över spilld mjölk och ja, allt sånt där. efter dagens slut har jag en knapp tusenlapp. i alla fall tills staten tar sitt.


dagens coldplay, sex dagar kvar


några steg närmare

från mitt köksfönster ser jag tunnelbanetåget susa förbi, mot stan, och längre ut i förorten. det får mig att fundera varför jag sitter hemma och gör ingenting. varför jag inte är ute och ränner, känner av sensommarens sista kvällar och ser nya ansikten, hittar nya smultronställen och nya kontakter. det var ju allt det där jag skulle ta vara på när jag kom ner. allt som jag inte kan hitta uppe i norrland. där vägarna redan är vandrade för många gånger och ansikterna sällan byts ut. det känns som att jag inte riktigt har kommit igång. och det känns som att sällskap för den variant jag vill hitta saknas.
men jag misströstar inte. jag hoppas att jag hittar in i det jag vill vara i. tills dess snör jag på mig skorna och går ut en sväng och andas kylig sensommarluft, och funderar på hur det ska bli att jobba på hamburgarfirman igen. imorgon kliver jag på för första gången i vällingby.

dagens coldplay, sju dagar kvar

idag är det onsdag. när det blir onsdag nästa gång är det dagen d för coldplay. trots att jag har haft biljetterna i min ägo sen i våras har jag inte kunnat ta in det. nu är det dags. en vecka kvar, nu laddar jag upp, dagens coldplay.


going home for christmas

emma har oroat mig för att det redan är platsbrist på alla flyg som ska oss hem till norrland över julen. själv hade hon betalat nästan tvåtusen pix för att säkra en familjejul. jag insåg att det inte skulle matcha min ekonomi och har vänt och vridit på hur man på bästa sätt ska lösa hemfärd utan att bli ruinerad. ska man vänta ut ungdomsbiljetter eller ska man ragga norrlänningar att samåka i en hyrbil med? nåväl, jag gjorde en snabb scanning av sas hemsida och nu är mina biljetter bokade. enligt mina uträkningar borde det funka. julafton är på en onsdag så måndag och tisdag borde vara skolfria, fredagsbiljetterna var slut så jag skarvar och gör jul redan på torsdagen. sen planerar jag ett sthlms-nyår så jag återvänder den trettionde, tidigare var inte möjligt. då var det ordnat.

UtresaFlygruttAvresaAnkomst
to 18 dec 2008 SK018
Scandinavian Airlines
Stockholm Arlanda , Terminal 4 - Luleå 19:15 20:35
Pristyp: YOUTH  Bagage: 20 kg
Måltid: Mat till försäljning
HemresaFlygruttAvresaAnkomst
ti 30 dec 2008 SK019
Scandinavian Airlines
Luleå - Stockholm Arlanda , Terminal 4 19:25 20:45
Pristyp: YOUTH  Bagage: 20 kg
Måltid: Mat till försäljning

vad ska jag med värdighet när jag kan ha det bra

mycket uppdateringar blir det nu.. jag har tjatat tidigare. men seriöst! emil jensen, vilken man! nu har jag i och för sig snöat in mig på en och samma låt. men så fort den är slut måste jag trycka på play igen. jag vet inte om det beror på att den är så totally amazing som jag inbillar mig eller om det är den där blödigheten (fan, fanny, du förstörde ordet för mig!) som gör sig påmind igen. jag vet inte om jag är otroligt törstande kärlekskrank eller om jag bara behöver en kram. anyone?

vi ska vara fria, men varför och från vem
vi ska spela svåra och aldrig längta hem
jag gör ett misstag och jag gör det med flit
jag spelar chanslös och ber dig hitta hit

och vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå
om du trollar bort mig långt ifrån dig
och lurar hem mig med dina sämsta tricks
så får du mig ändå
och tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå
för vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå

vem vill ha stolthet när man kan få den man vill ha?
vad ska jag med värdighet när jag kan ha det bra?
integritet vad har det nånsin gjort för mig?
och tryggheten byter jag med glädje ut mot dig

och vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå
om du trollar bort mig långt ifrån dig
och lurar hem mig med dina sämsta tricks
så får du mig ändå
och tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå
för vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå

för jag har bestämt mig
mina känslor leker med dig
jag har stämt dig
så din pipa dansar efter mig
och tämjt mig
tvätta rent min hjärna tills jag är fri
tills allt sjunger din melodi

och vad du än gör med mig nu
och vad du än försöker säga nu
så får du mig ändå
om du trollar bort mig långt ifrån dig
och lurar hem mig med dina sämsta tricks
så får du mig ändå
och tro att du har tröttnat på mig
ring mig sen och ångra dig igen
så får du mig ändå

blås upp mig och stick hål på mig
och blås upp och stick hål på mig igen
så får du mig ändå


ge mig ett jävla lejon

jag är hemma från skolan och lite åhlens-ärenden. jag är ett mensmonster med alla känslor utanpå kroppen, inte att leka med idag. det här pockar på min blödighet just nu:


högskoleångest

idag känns det inte lika okej med skolan. jag VILL INTE åka ut till flemingsjävlaberg och gå på fucking föreläsning. dessutom läste jag seminarieuppgiften som jag ska ha klarat av till på torsdag. jag ville dö. joråsåatt.. det blir nog bra det här.

helt okej dag

jag är tillbaka i stockholm efter fjorton timmar sittplats (som faktiskt inte var dödsångest och evighetsväntan utan okej komfort och många sömntimmar) och lite oväntat kände jag en hemma-känsla när tåget rullade in mot centralen. det var skönt att känna. sara var guld värd och mötte upp mig för att hjälpa mig kånka alla mina prylar hem till mitt kära abrahamsberg. nu har jag böcker i bokhyllan och skor i skohyllan. jag hann med en sväng på apoteket och ica, bestämde ikea med emma imorgon. donken-tony ringde och erbjöd mig jobb och sen fick jag min kväll uppbokad. lite nervositet är nyttigt när man kan få snacka skit i nästan tre timmar med nån man aldrig träffat. att sen avsluta kvällen med hummus och idol-repris gör det nästan okej att man vet att man måste stiga upp till föreläsning imorgonbitti. 

norrlandshelg

att färdas genom sverige en natt mot fredag.

+
volvo v70!
mcdonald's-kaffe
blickar i sundsvall
dubbelfiliga 110-vägar
automatlåda
trall-vänliga dängor

-
mörka rastplatser
lastbilar
regn
omkörningar
vaken på p3/p4
avsaknaden av sällskap


jag är i luleå. det är lagomt bekymmerslöst. igår körde jag nittio mil på tio timmar. (jag hjärta hertz!) idag jobbade jag bort hela dagen. imorgon måste jag boka hemresa och smart-packa. på måndag är det stockholm igen. hej!

vi ska spela svåra och aldrig längta hem

imorse tror jag att jag fick ett jobb. han frågade när jag kunde börja och alla mina referenser höjde mig till skyarna. men. det är på gott och ont, det är jag mycket medveten om. det är samma deal som det jag harvat mig igenom i dryga sex år. men. det är ett jobb. det är en inkomstkälla och ett steg bort från pengapaniken som bor inom mig just nu. så jag tänker inte se det som ett misslyckande. jag tänker se det som ekonomi utan ansvar. jag kommer kunna säga upp mig utan ett samvete som svider och jag kommer kunna bestämma mycket själv för att jag är gammal i gemet, som man säger.
just nu dricker jag kaffe och försöker få igång huvudet, en tung huvudvärk vilar efter min lunchlur. ikväll ska jag köra många, många mil och jag är faktiskt lite nojig. jag hoppas helgen lugnar lite i alla fall. det har varit en hektisk tid här nere. jag behöver nog lite perspektiv för att landa ordentligt.
idag har jag spelat emil jensen om och om igen. innan jag såg honom på winnerbäcks turnéavslutning för nån vecka sen har jag haft en sval förälskelse för honom. efter spelningen där har det blommat ut till äkta romans. han är fantastisk. så får du mig ändå slår alla rekord idag.


musiken är inte min

jag drog precis igång spela upp alla i musikmappen och möts av musik jag inte har nåt minne av att jag fått/införskaffat själv. the posies, karsh kale, aisha duo, aaron goldberg, luciana souza.. vid första låten, med the posies som var riktigt bra, tänkte jag att det var något bror hade fixat hem när han var ensam med min dator i lördags, men resten fick mig att förstå att så inte var fallet. instrumentalt, blues, spanskt, klassiskt.. jag är mycket konfunderad. vem har välsignat mig detta? som jag inte ens är särskilt förtjust i. jag fattar ingenting.
annars har jag ägnat dagen åt jobbsök. jag har gått igenom trettio sidor café- och restaurangjobb på ams.se och har insett jag numera kan beteckna mig själv som desperat. jag har även förstått att jag inte vill jobba i en bransch där man stavar biträde med två d och espresso med x. men jag antar att nöden inte har någon lag. dock hoppas jag mest på att det ska bli nåt av rasmus-tipset. jag ska hålla alla tummar jag kan.
nu ska jag försöka landa i sängen för imorgon tänkte jag ta mig till södertörn lagomt tills biblioteket öppnar. jag tillåter mig inte släppa plugget riktigt än!

välkommen invälkommen hem till mig. i lördags flyttade jag in och sen dess har jag packat upp och försökt komma iordning. tyvärr glömdes lite prylar i luleå och jag saknar lite saker innan jag känner mig nöjd. jag längtar efter ikea och hemtrevnad. men tills dess får ni en titt på nuvarande tillstånd.