in the sun

nio dagar av thailand har passerat, jag har lyckats fa till en nagorlunda branna och mitt humor har svangt ungefar lika manga ganger som jag har njutit av solens stralar. det ar underbart har. men det ar ensamt. mamma och pappa can only offer so much company.. jag saknar jamnariga, jag saknar mina piteamanniskor, jag saknar sally, jag saknar hemma!
men.. jag njuter av solen, lugnet och all billig shopping. och nu ska jag njuta av french manikyr och pedikyr.. (darfor maste jag saga over and out nu..)

thailand

nu har thailand tagit tag i min vardag. solresans dag ett har passerat och jag trivs.

mitt liv och levene kan lättast följas via min
resedagbok.

heartbreaktown is pretty

förvirring, förvåning, frustration
förvirrad, förvånad, frustrerad
förvirra, förvåna, frustrera

jag behöver våga mer och sluta fundera så jävla mycket.
dessutom behöver jag sömn. men dygnet är uppochner.

hej mitt vinterland

det snöar! marken är täckt av ett decimetertjockt lager av vit mjuk snö och flingorna faller fortfarande från himmelen. det verkar som det blir en vit december, trots allt. det är så fint. mina barndomsvintrar kommer upp i tankarna och jag vill göra snöänglar och fånga snöflingor på tungan. kvällen verkade helt plötsligt mycket ljusare än föregående kvällar med grått regnslask och septemberrusk.
kom precis hem från dansföreställningen vida på skolan och jag ler och har en liten obahagsklump i magen på samma gång. det droppar smält snö (!) från mitt hår och mina tår är frusna (men det gör inget när marken utanför är vit), jag vill helst krypa upp i soffan med te och se dålig tv, prata bort natten eller bara skriva. men eftersom jag är världens sämsta på att planera, har världens sämsta framförhållning och tack vare att min hjärna tog jullov för en vecka sen har jag fortfarnade oskrivna tentafrågor som skriker efter min uppmärksamhet. jag har noll motivation och känner inte ens stress inför att hinna med. vad gör man då?

du kommer ju att uppträda varje dag

got style?

1. What's your hair color? - blekblond med alldeles för mycket naturlig utväxt.

2. Your skin tone? - varken blek eller brun? (fast igår fick jag höra att jag var brun)

3. Your eye color?
- militärgröna.

4. Your favorite color (to wear)? - svart om man ser på mängden svarta plagg i min garderob. men svart är tråkigt utan färgkompisar. gillar grönt, vitt och rött väldigt mycket. och jeans är mitt universalplagg.

5. Tell us about your personal style - vet inte om jag har nån. men bagy-byxor, t-shirts med tryck över linnen, munkjackor, sneakers. lite sportig, lite street? när det är fest: kanske lite tightare byxor.

6. What's your favorite designer/brand? - levi's, converse, cheap monday.

7. What are your favorite pieces in your wardrobe? - mina slitna bagy levi's, gulgröna adidasjackan, skidjackan från bonfire och vita underlinnen från h&m. bubblare: hellz bellz t-shirten och nya lee-jeansen.

8. What do you usually buy? - t-shirts och trosor är min shoppinglast.

9. Where do you usually shop? - h&m divided, gina tricot, carlings, zoovillage.com, caliroots.com.

att skriva eller inte skriva

jag vill skriva. vill kunna skriva. borde skriva. eller.. borde jag det?
all min eventuella inspiration och skrivvilja dör sakta när jag inte kan logga in och blogga då jag vill, då jag känner kliet i fingrarna och huvudet nästan spricker av allt jag vill pränta ner med hjälp av tangenterna. och på senaste tiden har blogg.se legat mer nere än uppe då mina skrivarfingrar har kliat. då blir det långt mellan gångerna och i längden är uppdateringar och kommaikapp-skrivning tröttsamt. och ointressant (utan att säga att min blogg är intressant).

dagarna rullar på snabbare än jag hinner ta vara på dem. tror jag. fina situationer och händelser passerar utan att jag riktigt hinner fånga dem förrän jag sett dem passera. kanske är det inte meningen att jag ska fundera, stanna upp och försöka hålla kvar. kanske ska dagarna och dess fina stunder passera i en hastighet som jag inte kan bromsa. kanske.. jag vet inte. kanske vet jag bara inte hur man gör. kanske vågar jag inte ens försöka.

igår var det en mycket trevlig luciavaka. en fullpackad förfest och en trivsam kårkväll. efterfest och fin förvåning.

andra advent

adventsfika
såhär mysig var vår andra advent.

ikväll hade vi julbak hos sara. våra lussekatter blev världens godaste och våra pepparkarkor blev så galet snygga. glögg, julmust och en riktig adventsljusstake på det.. kan man få en bättre andra advent?


näst sista piteåhelgen

nu ligger jag efter i blogguppdateringen igen. dagar hinner passera snabbare än jag hinner reflektera, om det nu är något man borde göra. men i alla fall, en quick update..

fredag
efter torsdagens radiosändningar skulle det på fredag utvärderas. i helklass! mycket spännande upplägg. en grupp fick i förväg lyssna på en annan grupp och förbereda opponering. gruppen med sändningen fick välja ut en bit av programmet som hela klassen skulle lyssna på och med det lilla som hum fick vi höra utförlig utvärdering från opponenternas sida. mycket givande (hrm), och mycket sövande. det blev en lång dag, speciellt med tanke på att jag och fanny (som för övrigt fick väldigt bra kritik) hade "gjort bort" vårat innan klockan ens hunnit bli elva. men, vi stod ut hela dagen ändå. mycket duktigt.
som tur var behövde vi inte "sövas" till klockan slog det obligatoriska sextonslaget utan vi släpptes fria just efter klockan två. det blev en snabbis hemma för fix inför kvällen. sen bussade jag, conny och kerstin ner oss till left hand där den långa läkstaven skulle väck. känslan av att inte behöva ha två centimeter titan i munnen är obeskrivlig. heaven!
efter att vi hängt på piercingstället i en halv evighet (det tar tid att mäta, prova och sterialaisera) och patritzia mött upp skyndade vi förbi systemet och presenten för att fixa den nödvändiga alkoholen och julklappar till tomtebesöket som skulle äga rum senare på kvällen. god mat på thai garden och sen raka vägen till emma som fixat världens mysigaste klassfest. världens finaste lägehet hade hon också.
kvällen blev bättre än förväntat. hela klassen dök upp (bara det). och även om det var lite stelt och tillrättalagd till och från så var det trevligt. dock tål det väl att tillägga att det är bra att man har "sitt folk" med sig. kvällen fortsatte på kåren där det musikfestivalen 24 gick av stapeln. ganska lite folk och vi missade de flesta banden, men ska-bandet scaramanga var grymma (trots att de inte hade med sig hela skaran) och mitt humör höll sig uppe tills den luleåinlånade dj:n tog över klockan ett. han fick chans i ungefär fem minuter innan jag, kerstin och gustav knallade ner till max. promenaden dit var en av kvällens höjdpunkter, juldekorationsrecensioner hela vägen. sen försökte gustav propsa på julgransknyckning på vägen hem. men vi lyckades avstyra det hela. väl hemma stupade jag i sängen. efter en lång vecka, lång dag och lång kväll var jag helt slut.


med er blir varje kväll en fest.

lördag
jag brukar inte behöva sova sådär jättelänge efter mina utekvällar. brukar jag tycka iaf. när klockan (som jag ställt för säkerhets skull) ringde vid tio trodde jag att de var något fel. det kändes som att jag hade en halvtimme sömn i kroppen och jag snoozade i fyrtiofem minuter innan jag väl kravlade mig ur sängen. stan med fika stod på schemat och klockan tolv mötte jag upp conny och kerstin. även dem med lite grusiga ögon. det blev en liten sväng på stan som resulterade i obligatoriska tre för 129:- trosor på gina och SYSTER på carlings. döm av min förvåning, och chock, när hon helt plötsligt stod brevid mig och flinade åt hur blind jag var. det var fint att se henne, men det gav mycket tankar och ungefär tusen saker som jag ville säga bubblade i mitt huvuvd. sa några, förhoppningsvis, väl valda ord då jag hade insett att jag inte skulle få tömma mina tankar hos henne nånting under hennes piteå-vistelse. sen sa vi hej då och det var det med det. undra när vi "stöter" ihop nästa gång.
efter efterlängtat fika på roasters och promenad hem med lussekatts-handling och hellz bellz-hämtning (fina tröjan!) på ica hade vi knappa två timmar (som jag ägnade åt diskning, dammsugning och uppsättning av JULSTJÄRNOR i fönstren. så fint!) innan det var dags för nästa uppdrag: 24. ida fahl klockan nitton var över alla förväntningar (trots att mina var höga redan innan) och hon lyckades både med att fixa gåshud på låren och obehagskänsla i magen (med tillhörande tårar). åh, så bra hon var!
sen blev sara frälst på kåren av ett band som visade sig ha en sångare som gjorde pottfrillan till ett namn när jag gick låg-, mellan-, och högstadiet. roligt att se. och till och med jag tyckte att det var riktigt bra. när bandet gått av scenen och den självgode cd-spelar-dj:n hade fått roa i nästan en timme var det långt gånget läge att gå hem och brottas med kuddarna. vid det laget hade jag nästan somnat i en av kårens nedsuttna second hand soffor. conny och patritza slutförde sitt uppdrag av kolsyrabevakning och vi knallade hem. sömn efter lite tv och mat i magen.

och sömnen höll hela vägen till kvart i elva då både jag och sally tyckte att det var dags att jag lämnade min dvala. klockan tre väntar inflyttningsjulbak hos conny. lussekatter, pepparkakor, julmust, glögg och hela baletten. muchos trevligt!

idag är det en veckan kvar tills planet lyfter mot thailand. jag har varken hunnit med att planera, packa eller fatta att vi ska fira jul i värmen bland palmer och vita stränder. men som jag längtar!

en småberusads drömteknik

OH MY GOD! vilken dröm jag välsignades med i natt. jag brukar inte bli till mig i trasorna (nej, övertolka inte) av drömmar men det här var really something. yummy (för att citera anna), vilken kvinna och shit, vilken underbart galen kväll. i drömmen alltså. allt var så tydligt, så perfekt och hon var så snyyygg. när jag vaknade var min första tanke: shit, mitt kök är ju översvämmat med disk, vaaad ska hon tycka? haha. självklart var jag ju ensam under täcket. (är det sånt som kallas sorgligt?) 

igår fick jag äntligen bli av med långalånga staven i munnen. (vilken befrielse! dock fastnade jag i en annan tungpiercing. i drömmen. det var komiskt, och mindre pleasant. men som sagt, det var ju dröm.)

klassfesten blev en riktigt trevlig tillställning. men det kan jag berätta om sen. nu väntar uppvakning, lite frukost, påklädnad och stan (ROASTERS!) med conny och kerstin. hej!

heil msn

reportaget är inlämnat. 22 270 tecken och jag är faktiskt nöjd. kanske mer över det faktum att jag inte behövde sitta hela natten för att slutföra än för själva resultatet. men det var mitt första långalånga reportage och då får det faktiskt svaja lite. tycker jag.

jag blir så irriterad varje gång jag tror att jag upptäckt nåt som inte alla andra har upptäckt. i musikväg. okej, att pitefm och p3 tog the killers - when you were young ifrån mig, det var väl ganska väntat. men nu, nästa nya musikfavorit. jason mraz. fanny och jag hittar honom och hans too much food inför våran matlåda. jag blir hemligt förälskad i musiken och tror att jag är ganska ensam här i våra piteå-trakter. men icket. på en endaste kväll hinner jag läsa om honom på en myspace-sida tillhörande en piteå-grupp och och inte mindre än två bloggar. jag blir så förbannad! (uttalas på äkta norrländska)

imorgon ska vi utvärdera våra fabulösa radiosändningar och sen väntar stan, left hand, thai garden och klassjulfest hos emma med efterföljande kåren. kommer bli toppen!

en helt vanlig msn-konversation på ankars:
Saran säger:
jag vill inte att han ska gräva i min mun
a n n a säger:
varför vill du inte det? vem ska få gräva?
PitePatte säger:
Janne Josefsson!

how i love my piteåpeople!


dagens konstaterande:
jag och sara blir lite sådär charmigt puckade på fyllan!
pucko

bloggabstinens och tagen radiooskuld

igår kväll kliade det i mina fingrar och det riktigt vibrerade i min bloggnerv. jag hade hundra ämnen som skrek i mitt huvud, små skitsaker som ville ut, som ville lämna min hjärna, mitt hjärta och mina fingrar. jag hade skrivit reportage i sex dryga, långa timmar och jag längtade att skriva något som inte bestod av måsten. (nu säger jag inte att jag bara ser reportageskrivandet som ett jobbigt tvång, det är ju kul, jag tycker ju om att skriva. men det gäller att hela tiden påminna sig om det för att komma vidare. det är inte alltid en knuff i riktningen framåt)
hur som helst, igår ville inte blogg.se fungera, det gick inte att komma längre än till inloggningssidan, så min bloggnerv blev inte riktigt tillfredställd igår. och idag, när allt fungerar, så har alla små skitsaker lämnat mitt huvud.

idag har jag gjort debut som radioprogramledare. klockan nio (eller, drygt fem över på grund av lite strul som teknikern ådstakom), bara några minuter efter java var det jag och fanny som med våra röster, våra tankar och vårat manus som ledde radiokanalen med frekvens 92,8. jag var irriterad över allt krångel (avsaknaden av klocka, mickar, tekniker med koll på läget, osv) men jag var ändå grymt nöjd över att händerna sakta slutade skaka och jag märkte hur lugn jag kände mig, både i radiostudion och med min egen röst (hör och häpna!). nu såhär två timmar efter att vi klev ut ur studion och pustade ut känner jag mig ganska pepp på att fortsätta min radiokarriär även utanför kurs. men hur det blir med den saken får tiden utvisa. nu ska jag luta mig tillbaka och lyssna på conny och patritzias rollmodell..

sömnen kommer som befriaren

jag vaknade nyss med ett ryck. försökte samla mig själv och tankarna. var är jag, vad gör jag, vad händer? kollade på klockan på telefonen och blev förskräckt när de små röda siffrorna visade 22.37. det sista jag minns var kyckling, saffransbulgur och ugly betty. jag som skulle skriva reportage hela kvällen!

kom hem från en lååång dag i skolan när klockan var alldeles för sent för vad som ska vara normalt. har ägnat mig åt radioredigering mellan klockan ett och halv åtta. att jag har fortfarande hår på huvudet, det mina vänner är näst intill ett under. radioredigering är ingen lek och jag har ÄN EN GÅNG blivit påmind om att jag valt rätt journalistiska inriktning, det är sällan ett block och en penna jävlas med en. har varit millimeter från tårarna större delen av eftermiddagen, skrattat mig näst intill sinnessjuk av tristess tillsammans med conny, förundrats över kerstins lugn och imponerats av mig själv när allt väl var klart. det kanske inte blev det bästa den svenska radiohistorien har skådat. men det blev nånting. att jag då lyckas sova bort min pluggtid och vakna förvirrad och yr av trötthet när det egentligen är dags för nattlig sömn är ett helt annat kapitel. och i det kapitlet är det bäst att inse sina begränsningar och, som bekant, bita i det sura äpplet. god natt!

still waiting

har lyckats fördriva en timme och fyrtiofem minuter. bara en kvart kvar. phu!

Är du kär? nej.
Är du en sportfåne? åh nej, verkligen inte. jag är nog en o-sportfåne.
Är du likgiltig? ibland. just nu: ja.
Är du röksugen? nej.
Är du rik? nej. jag har alltid ett mål med inkomsterna.
Är du fattig? ibland.
Är du trött? just nu är jag väldigt trött. och less. och trött.
Är du shoppingsugen? jag skulle inte orka med en shoppingtur på stan, men jag skulle lätt kunna klicka hem några plagg på nån sajt.
Är du töntig? oja! väldigt töntig.
Är du ressugen? men nå så fruktansvärt (med norrländsk dialekt) thailand om tretton dagar.
Är du skolsugen? skolTRÖTT!
Är du lättirriterad? idag är jag väldigt lättirriterad.
Är du festivalsugen? inte nu, nej.
Är du alkoholsugen? usch nej, jag har en huvudvärk som skulle kunna ha orsakat av ett fylleslag, men så är icke fallet.
Är du saknad av nån? jag tror det.
Smeknamn? anna, a-k, osv.. (maria är btw en jävel på att hitta på namn på mig)
Bästa åldern? early twenties.
Bästa tidningen? baah. jag vet inte. dn för nyhetsläsning, qx för nöjesläsning.
Hur sminkar du dig? concealer, ögonbrynsskugga, svart kajal, svart mascara. ibland lite solpuder.
Höstens accessoar? sjalar, sjalar, sjalar! iaf på mig.
Hur många timmar sov du inatt? åtta.
Vilken film såg du senast? hm, minns inte.
Vilken internetsida besökte du senast? studentportalen.
Vad sa du senast till vem? "jag ska gå och lägga några kronor i automaten.." till fanny angående mitt ev låga blodsocker.
Vad gjorde du i förrgår? hm, lördag.. flyttpackade med mamma hela dagen, åt goood middag med päronen, badade bastu och somnade på soffan vid midnatt.
Vad har du gjort idag? flängt runt som en (IRRITERAD) idot. läs föregående inlägg.
Vad ska du göra idag? radiointervjua, kaaanske radioredigera, äta, skriva reportage, sooova!
Hur många msn-kontakter har du? hm, vet inte, har inte msn uppe. men.. femtio-sextio typ..
Vilket land besökte du senast? england. (på tok för länge sen)
Hur många snälla känner du? jäääättemånga.
Vad såg du senast på tv? öh.. slötittade på sambo på tv4+ igår eftermiddag.
Vad är det för märke på din dvd-spelare? har ingen dvd-spelare.
Senaste köp? snickers i automaten som jag la några kronor i..
Vad har du dåligt samvete för? min dåliga planering.
Vad har du för skor? oj. jag många, många skor. men på min skohylla just nu står, hm.. kamoflagemönstrade converse, vita cheap monday none stars, mönstrade cheap monday none stars, bruna fodrade höga converse, multifärgade stan smith adidas, zebramönstrade och rosa nikesneakers, två par birkenstock, svarta gymskor, svarta conversekopior, svarta vansliknande, joggingskor från ascis, ugg's.. sen kommer jag inte på fler.
Vad har du på dig nu? mina nya favoritjeans; manistee från lee, kamoflageconverse, vitt linne, vit t-shirt, svart kofta och min nya ständiga följeslagare; den gröna palestinasjalen.
Vilken musik har du lyssnat på idag? har lyssnat på mycket tomas andersson wij idag.
Skulle du säga nej till sex idag? haha. fråga så får du svaret.
Är du vegetarian? nej, men jag skulle nog inte ha nåt emot att vara det egentligen.
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? nej.
Vad heter dina kusiner? camilla och patrik på pappas sida, viktor, agnes och olivia på mammas.
Är du feminist? ja. kort och gott.
Vad drack du senast? kaffe på kåren.
Gillar du att laga mat? jodå. helst med sällskap.
När sjöng du senast? haha. på kåren tidigare. vi sjöng med i petter - saker och ting.
Håller du det städat? oftast.
Vad gör dig lycklig? människor.

ännu en underbar dag från hell

jag är så trött. och så less. jag sitter på en ganska folktom radioredaktion och försöker få tiden att ticka lite snabbare. helst vill jag bara att den här dagen ska ta slut så jag får dra täcket över huvudet och sova bort allt som bara irriterar mig just nu.
hela dagen har varit lika grå och hal som vädret utanför fönstret. en enda blöt och kall slaskig gegga. började med en snygg försovning som skapade stress och kort om tid till stundande buss. klev ur sängen med den där välkända opeppskänslan i magen men insåg att det bara var att bita i det sura äpplet (eller någon annan passande klyscha) och ta tag i dagen. promenad till bussen i det som jag trodde var regnslask, tji fick jag och blev tvungen att halka mig hela vägen till busstaionen. bussen kördes av en trainee som passade på att göra en extra sväng efter att hans handledare klivit av i antnäs. detta resulterade i att jag blev tio minuter sen till anna på ungdomens hus (som förövrigt nog kommer att stå för det enda positiva på den här dagen). intervjuen med henne flöt på hur bra som helst, vilken dedicated människa! jag var imponerad. tyvärr var jag tvungen att stressa vidare till nästa intervju som skulle äga rum klockan tre. trodde jag. när jag ringde för att "bekräfta" tiden med min intervjuperson hade han andra planer. helt plötsligt var han uppbokad till klockan sex och hela min tidsplan föll.
bussresan tillbaka piteå var ett helt eget kapitel. istället för busschafförstrainee var vi nu välsignade med ett jävla busväder som tvingade chaffisen att göra extra svängar, ta omvägar och vända både här och där. tjugo minuter försenad till piteå. vilket i och för sig inte spelade så stor roll då jag ändå MÅSTE VÄNTA TILL KLOCKAN SEX INNAN JAG FÅR GÖRA MIN INTERVJU!
så här sitter jag, i min irritation, och försöker fördriva tid på ett vettigt sätt. går lagom bra. har nån plan i mitt stilla sinne att lyckas redigera inslaget klart idag. men känner jag mig själv så kommer det göra min både sinnessjuk och gråhårig.
 

första advent

tänkte skriva ett långt inlägg om mina lyckade och misslyckade försök till thailandsplanering. men klockan har hunnit bli sex och nu vänta adventsfirande med glögg och pepparkakor hos conny. mys!
glad första advent på er!


hellz bellz

en long lasting craving.
jag var bara tvungen..

hellzbellz

___________________

min kära storasyster måste ju vara världens sötaste:

tjena syster! jag var in på din blogg.
fy faan vad jag är stolt över dig. du skriver ju som en gudinna.
journalist - ja det är du! kram!

inte för att jag vet om min blogg säger så mycket om min skrivtalang, (om det nu finns någon sådan) men det värmde i lillhjärtat. tack syster!


länge leve övertorneå

markusvinnare

det gick vägen! hallelulja!

jag har hela tiden sagt att jag hoppats på en andraplats för favoriten, för att han skulle få göra sin egen grej på skiva. men ikväll höll jag alla mina tummar på markus. han gjorde till och med vinnarlåten oslagbar!

bild: aftonbladet.

busy nine to five twentyfour seven all week

okej, jag kapitulerar. idol har väl nån slags charm ändå, även efter att cissi åkte ut. jag har sen dess (r.i.p cissi) varit ganska loj gällande idol. men ikväll, ikväll var det jag som satt klistrad! herrejävlar så bra han är, drömmannen med det underbara övertorneåmålet. i'm speachless! och när han sjöng coldplays fix you fick jag bita mig hårt i läppen för att inte dra till lipen framför päronen. helt galet.
nu är det spänd väntan (att jag blev så engagerad igen!?) på resultatet. vojvoj.

det känns som att den här dagen har varit en mil lång. tidig morgon på allvar för första gången på vad som kändes som en evighet. författarföreläsning av camilla andersson som skrivit den 777:e mannen om polisens jakt på hagamannen. riktigt bra och intressant faktiskt! det trodde jag inte när hon knallade in i klassrummet vid nio imorse. men hon var smårolig och skön att lyssna på. och det var verkligen intressant att höra henne berätta om arbetet med boken. en annan sak, som fanny också uppmärksammade, var att klassen för en gång skull höll igång snacket, jättekul! sen huruvida det faktum att vi var en skara på sju personer spelade in vet jag inte.

efter föreläsningen, då klockan hade hunnit bli drygt tolv satte jag mig i min bil (ibland är det fint att ha föräldrarna med resurser bara sex mil bort) och återvände till luleå. planen var ju bo kaspers men min kära honk verkar 1. ha tappat minnet eller 2. förlorats i nån kärleksgegga, så det blev inget utav det ikväll. likabra var kanske det, såhär i efterhand. har haft en riktigt mysig kväll ändå. sushi-middag (gott!) på genny's med mamma, pappa och bekanta sen idol-final för hela slanten med cool coffe yoghurtglass (gott igen!).

började se det verkliga allvaret i begreppet tidspress idag. jag kan inte förstå att vi, jag och fanny, om en vecka minus några timmar ska stå i radiostudion och presentera ett program som än så länge bara har vad man skulle kunna kalla skelett. men, så klart kommer vi ro det i land! palt-kocken ställde gladeligen upp och la undan två timmar mellan tre och fem åt mitt förfogande på måndag, så jag ska nog lyckas producera ett radioinslag jag också.

imorgon ska jag sovasovasova, försöka få igång mitt reportage och hjälpa mamma att flyttpacka. sen piteå igen på söndag, förmodligen vid tolvtiden, planera radio, glögga på kvällen, sova, vakna på måndag, planera radio, åka till luleå för intervju med uh-anna klockan ett, tillbaka till piteå för radioinslag klockan tre, äntligen byta stav?, sova, vakna på tisdag, radioplanera för att ha ett färdigt körschema på onsdag, föreläsning och wavelab onsdag, radiosändning torsdag.
och så där emellan ska jag skriva mitt 25 000 teckens reportage som ska vara inne på fredag. phu! behöver jag konstatera att min vecka kommer att vara fullspäckad?