happy pride!

nu börjar det, dags att förlora pride-oskulden!


say goodnight and go

fy faan vad jag inte är gjort för att diktator-sova. vara tvingad att gå och lägga sig löjligt tidigt bara för att det finns ett jobb som kallar kvart i satan följande morgon. jag är inte gjord för att inte kunna ta vara på kvällar, inte befriat njuta av sommarnätter, inte ta långa sovmornar bara för att jag vill. fy faan vad väckning nolltrenollnoll suger. imorgon är en sån morgon.
men annars är det bra. i torsdags blev mitt hår gult och jag fick panik. igår blev det silver-blond-lila och jag kunde inte hålla mig från speglar. jag var även på grönan för andra gången den här sommaren, åkte djurgårdsfärja ensam i mörkret och sov på tok för lite med tanke på att jag började noll sex imorse. därför ska jag nu samla krafter för att gå och lägga mig. trots att jag inte vill. för att sen stiga upp om drygt sex timmar. trots att jag inte vill. och jobba tio och en halv. trots att jag inte vill.
men! när jag är färdigjobbad ska jag pride-peppa som bara den, gå på queer filmfestival och se fram emot en (nästan) helt ledig pride-vecka.

rubriken är förövrigt det som väcker mig okristligt tidigt imorgon.

bättre än digitala bokstäver

"har du bloggat?" lyder frågan. "nej" blir svaret.
jag har så mycket annat för mig. jag glömmer bort att uppdatera den lilla omvärld som läser mina ord för att ha koll på vad jag sysslar med. men jag har det fint. och jag mår bra. jag jobbar, sover för lite, pratar bort nätter, tjatar till mig kramar på morgonen, träffar vänner och peppar inför pride. nu ska jag in till stan och träffa bästa vännen som har mindre än två veckor kvar till do-date. sen ska jag äntligen få bli ordentligt blond igen och förhoppningsvis slippa sakna under natten.

to see if i will rise

det är fint så jag blir tårögd, men hemskt så jag får ont i magen.


bland karuseller och sockervadd

sol, lagomt varmt, djurgårdsfärja, gröna lund med åkband, älska sthlm-känslor, solnedgång och anna. bra dag!
nu ska jag sova för att stiga upp om tre timmar och fyrtio minuter för att jobba öppning. night, night!


sköna söndag

man skulle kunna tro att jag har semester. att jag är bortrest och upptagen med solstolar och varma bad och därför inte bloggar. så är inte fallet. jag har bara blivit blogglat. igen. jag minns med förundran den tiden då jag genererade minst ett blogginlägg om dagen. då var det lätt att hålla reda på vad jag hade för mig. i och för sig kan man tänka att det är ett bra tecken att inte generera frekventa blogginlägg. då har man kanske bättre saker för sig. i det så kallade riktiga livet. jag har bättre saker för mig. som att bjuda vänner på middag, gå på allsång, hänga med fina fröken, få ny frisyr, spendera dagen i sängen, lyssna på regnet och winnerbäck. och jobba litegrann. jag skulle kunna lägga till en rejäl förkylning där men det känns ju inte som en såndär grej man gör för att det är roligt. idag skulle det egentligen vara dag två på min öppningshelg men eftersom jag kände mig berättigad att spela ynklighetskortet och jasmina är en fantastisk jobbarkompis och skiftledare så blev jag fri det. obeskrivligt skönt. och min hals är tacksam. istället ska jag på teater. tydligen. känns som en fin söndagsaktivitet. sen känns det fint att jag har en hel ledig måndag innan jag måste infinna mig på jobbet igen. kompis det går bra nu!


det stavas b-r-a!

jag har haft en jättefin vecka i värmeböljan. trots att det har varit min öppningsvecka (04.15-14.45 tisdag-fredag) har jag prioriterat bort sömn och gjort bra saker istället. som att bjuda på utlovade plättar, bada på flatenbadet och göra tunnbrödrullar i alvik. veckan avslutades med helkväll med sara. middag och alkoholhaltigt i tanto innan anna ternheim och thåström stod för underhållningen i långholmsparken. fina grejer! lägg till en tripp till fittja och fint sällskap så blir kvällen ännu bättre.
sara
hade gjort en så fin bildsammanfattning av fredagsäventyren. den tjuvar jag helt skamlöst av henne. eller, rent tekniskt stjäl jag av facebook som envisas med att hävda äganderätt på allt som läggs upp där.