pudelkatt

jag såg precis en pudelklippt katt. den var rakad förutom på strategiskt valda delar som tassar och svans. mycket märkligt. och stackars katt. han, eller hon, måste skämmas ögonen ur sig varje gång han släpps utanför dörren.
förutom det har jag hundra saker att berätta, men min bloggmotivation är fortfarande låg och imorgon måste jag upp tidigt, så godnatt!

tisdagsfunderingar

en underbar dag i den svenska myllan. sveriges em-saga tar slut och fra-lagen röstas igenom och tillåter storebror att bevaka alla kommunikation. dessutom överreagerar jag och överanalyserar jag sally och har inte hunnit med i midsommarplaner över huvud taget. det känns som att jag inte riktigt hittar mig själv. jag stänger in mig och vill vara ensam. ligger i sängen och knappar på datorn, sitter på trappen i solen och sällskapar med katten. kanske är det nån slags social baksmälla som satt in efter min relativt intensiva vår? jag vet inte, men jag hoppas det vänder. på samma sätt som jag hoppas att min bloggomotivation vänder.

luleålandad för stunden

kom precis på att det är fredagen den trettonde idag och helt plötsligt made my day sense. har famlat runt i en dimma av nästäppa och konstigt halsont. jag antar att det där onda som kallas förkylning slår till så fort man har en liten chans att slappna av. har till och med sovit två timmar mitt på dagen idag, inte likt mig när solen skiner ute och jag inte har några krav att gömma mig från. jag har varit väldigt bloggdålig på sista tiden men jag förklarar det med att för mycket har hänt och jag har inte hunnit reflektera. jag kanske får dra mig till minnes om allt det där bra som hände förra veckan och ge en snabb update, om inte annat för min egen skull.
nu ska jag strax trampa ner till stan för att möta upp med mina arbetskollegor. haha. jag kan inte ens försöka att uttrycka det seriöst.. men ja, det är ju det de är, de där tre "tanterna" som jag ska spendera mina sommardagar med. vi ska ut och äta finmiddag på kyrkbyns kök och matsal och när det kommer till nåt sånt fancy är jag inte sen att kalla mig en i tantgänget. imorgon är det dags för nästa jobbmiddag, då blir det räkfrossa på laponia-båten med det där jobbet där jag städar, det vill säga pappas. så man kan väl säga att jag, förutom förkylningen, har väldigt lite att klaga på. living the dream.. eller, ehm, ja.. of i go.

because i'm worth it

jag har precis bokat biljetter till coldplay i globen i september. yeay!