glad påsk?

idag dog jesus på korset ja. om det nu är nån som fortfarande kommer ihåg anledningen till varför vi firar påsk. nåväl, att få några röda dagar och äta god mat räcker för mig. nu drar jag till kåbdalis för att fira påsken bland skidbackar, after ski, bastubad, vänner, bekanta och barnfamiljer. det kan gå lite hur som helst. glad påsk på er!

Kommentarer
Postat av: Skane

jag laste din blogg och tankte "vad menar hon. vada jesus. dog. vada?" och sen gick det upp ett litet ljus. hahaha. erm. ar nastan lite generad. glad pask, babes.

har i england har dom askonstiga paskagg foresten. dom ar helt gjorde av choklad, men ihaliga, och i vissa ligger dar liksom annat godis. bara choklad dock. typ som ett mars-easter egg...ligger dar mars i tydligen? ja jag sager da det!

2008-03-21 @ 21:18:10
Postat av: skane igen

facebook hatar mig sa har far du det jag skulkle skickat till dig dar:

hur har pasken varit? vem spenderade du den med? har har det passerat ratt sa obemarkt, maste jag saga. har saknat mamma o pappa asmycket, kanske just for att det ar pask. vet ej. :| ah, fast det var bra nar jag pratade med pappa i telefon. han vill sa garna att jag ska soka ytill universitetet nu i host, och sa pratade vi om att jag vill resa mer innan osv och da sa han "men nar du pluggar kanske du traffar nan ki-....nan som sager att hon (!) ocksa vill resa efetrat...eller en han..." :) :) blev nastan lite rord.
hur ar det med dig annars? hur har det gatt med div pers jag ej bor namna har?
puss babe

2008-03-24 @ 17:58:24
Postat av: Lightcine

Nice site, regards from the netherlands!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback