en carola, tack

vi gjorde helt rätt i att göra vår blåa caroladrink sur och bitter igår. finns det nån måtta på divalaterna hos kärringen? förövrigt vann rätt låt och ola salo gjorde helt rätt i att inte fokusera på carola. tack jesus liksom.
STOLTs schlagerfest igår blev succe! så gott som alla sittplatser var upptagna när schlagern rullade igång på storbild och komponenterna till vår lyxiga christer lindarw-drink tog slut på bara en dryg timme. STOLT-bandet var grymma! och rockade verkligen skiten ur hela kåren. kvällens värdinnor stacy och inga chamade nog alla och dj schlagersaran gjorde ett bra jobb med winamp-listorna. jag märkte hur skrämmande lätt det är att göra av med pengar under glad timme baren och vi dansade oss svettiga på dansgolvet. även fast kvällen segade lite på slutet (och vi förundrades över alla parkonstalationer som plötsligt bildades) så var det riktigt riktigt roligt! idag är det ligga i sängen och se på skittv-dag och jag ska njuuuta av att det ännu är några timmar kvar tills allvaret börjar igen.

Kommentarer
Postat av: Gabs

TAW gjorde baskemej hennes låt mänsklig!

Postat av: anna

i knooow! visst var det alldeles amazing. jag har diggat hans version av den sen jag fick hans senaste skiva nångång i förra veckan och förstår nu varför evighet på konvolutet kallas schlagerbonus. snacka om bonus! det känns gött att biljetter till hans spelning i luleå i april redan väntar på kylskåpsdörren.

2007-03-11 @ 22:57:34
URL: http://annaelite.blogg.se
Postat av: Gabs

ja vissa har det bra! :)

2007-03-12 @ 07:32:06
URL: http://stjarnoga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback